За камиони над 20 т ще бъде ограничено движението по пътни участъци в 7 области в сряда на 14-ти август, от 13:00 ч. до 21:00 ч., поради очаквано горещо време в страната

На 14 август, сряда, от 13:00 до 21:00 ч. ще бъде ограничено движението на камиони над 20 т в седем области на България поради очаквани високи температури над 35 градуса. Ограниченията ще засегнат областите Русе, Разград, Силистра, Търговище, Шумен, Велико Търново и Ловеч.

В област Русе ограниченията ще бъдат по път I-2 Русе – Разград и I-5 Русе – Велико Търново. В Шумен движението ще бъде ограничено по АМ “Хемус” и I-4 Търговище – Шумен. Във всички засегнати области ще има ограничения по основни пътища.

Спирането на движението е с цел намаляване на рисковете от щети по пътната мрежа и опазване здравето на пътуващите. При необходимост камионите ще изчакват на определени места и няма да пречат на останалите автомобили. Изключение от ограничението ще има за камиони, превозващи бързоразвалящи се храни, живи животни и опасни товари.

#турция #turkey #българия #bulgaria #групажни превози #комплектни превози #grupazhni prevozi #komplektni prevozi  #логистика #logistika #спедиция #spedicia #внос-износ #vnos-iznos #регулярна групажна линия #reguliarna grupazhna linia

Leave a Comment