KOMPLE YÜK:

Belirtilen yükleme adresinden belirtilen teslimat adresine, kısa sürede ve mükemmel fiyat / kalite oranında Türkiye’ye / Türkiye’den doğrudan nakliye.

GRUPAJ SERVİSİ

  • TÜRKİYE – BULGARİSTAN

Mef Spedition, Bulgaristan’ da Haskovo ve Plovdiv sehirlerinde kurulmuş olan kendi ofisleri sayesinde Turkiye – Bulgaristan hattındaki grupaj ( ltl ) taşımacılığında pazarın lider firmasıdır.

Her hafta İstanbul çıkışlı olmak üzere Çarşamba ve Cuma günleri Bulgaristan‘ın başlıca şehirlerine direk çıkışlarımız mevcuttur.

Haskovo ve Plovdiv’de ki  kendi depolarımız ve Sofya ; Stara Zagora ; Ruse sehirlerindeki kiralık depolarımız vasıtası ile tüm yüklerinizi zamanında Bulgaristan‘ın en ücra köşelerine kadar teslim edebilmekteyiz.

Tamamı GPS  sistemine sahip 25 adet öz mal aracımızla yükünüzün anlık takibi ve profesyonel  kadromuz ile ihtiyacınız olan tüm iletişiminiz eksiksiz olarak karşılanmaktadır.

Filomuzda bulunan frigo dorselerimiz aracılığı ile her türlü derecede ve tonajdaki   malzemelerinizi  ihtiyacınız doğrultusunda  grupaj ve komple olarak ısı kontrollü olarak taşıyabilmekteyiz.

İstanbul Esenyurtta bulunan 3000 m2 depomuz sayesinde müşterilerimize  serbest depolama hizmeti verebilmemizin yanında Türkiye’nin tüm bölgelerinden iç nakliye kullanarak  malzemelerinizi  günlük alma  imkanına sahibiz.

  • BULGARİSTAN – TÜRKIYE
    Her hafta düzenli olarak Çarşamba ve Cuma günleri Plovdiv depomuz’dan çıkışlı İstanbul varışlı grupaj servisimiz mevcuttur. Bulgaristan’ın tüm bölgelerinden Plovdiv depomuza günlük iç nakliye araçlarımız aracılığı ile adresten alım sağlıyoruz.

Avrupa’dan gelen ve veya transit yüklerinizin taşımaları CEMT ( UBAK) belgeli öz mal araçlarımız ile vakit kaybı olmaksızın gerçekleştirilebilmektedir.

DEPOLAMA VE İÇ NAKLİYE:

Türkiye ve Bulgaristan’daki depolarımız kargolarınızı varış noktasına kadar kargoya alma ve depolama imkanı sunar.
İç nakliye araçlarımız, gönderilerinizi almak ve teslim etmek için 24 saat hizmetinizdedir.